Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σειρά "Δίδυμες Φλόγες"

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την νέα μου συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη - Livani Publishing Organization στον οποίο οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ που πίστεψε σε εμένα και αγκάλιασε με σεβασμό το βιβλίο μου "Βωμός των πέντε βουνών"!

Το ταξίδι σύντομα ξεκινά...

http://www.livanis.gr/Vwmos-twn-pente-voun_p-3195227.aspx



Το σκοτάδι θα προσπαθεί πάντα να σβήσει το φως. Το φως θα προσπαθεί πάντα να καταστείλει το σκοτάδι.

Στον κόσμο που βρέθηκε η Άνια η κοινωνία είναι χωρισµένη σε πολλές φράξιες. Η καθεμιά από αυτές μάχεται για την εξουσία. Έρχεται µια χρονική στιγµή που η Άνια θα πρέπει να αποφασίσει µεταξύ σωστού και λάθους. Η αγάπη γι’ αυτή είναι µια προκαθορισµένη, εξαιρετικά επικίνδυνη ασθένεια και πρέπει να πολεµήσει για να την κερδίσει. Η αγάπη, που στροβιλίζει τον κόσµο της, της δείχνει πράγµατα που δεν έχει ξαναδεί ποτέ, κάνει τα πάντα πιο φωτεινά και πιο εκπληκτικά από ό,τι νόµιζε πως θα µπορούσαν να είναι. Η Άνια, που ζούσε µια ανάλαφρη ζωή, χάνεται ξαφνικά στη διάρκεια του χορού της αποφοίτησης σε έναν κόσµο άλλο. Μια σκιά µε κίτρινα µάτια από το παρελθόν της, το οποίο έως τότε αγνοούσε, την παρακολουθεί. Θα την αρπάξει και θα τη µεταφέρει σε µια άλλη πραγµατικότητα.

Τι θα συµβεί τώρα που πρέπει να ζήσει σε έναν δυστοπικό κόσµο, γεµάτο σκοτάδι; Τι γίνεται αν αυτό το σύµπαν είναι το ίδιο, αλλά όχι ακριβώς ισοδύναµο µε το δικό µας; Τι γίνεται αν είναι παράνοµο να αισθανθεί κάτι; Τι γίνεται αν η αγάπη θεωρείται θνητή αµαρτία; Και τώρα, που περπατά στην άκρη του φωτός και κάνει τα πρώτα βήµατα στο σκοτάδι του αγνώστου, πρέπει να πιστέψει ότι θα συµβεί ένα από τα δύο: ή θα πολεµήσει ή θα υποκύψει.























«Ο Χαμένος Ναός των Ανέμων»:
Το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της τριλογίας «Δίδυμες Φλόγες»



Το τρίτο βιβλίο της σειράς Δίδυμες Φλόγες, ολοκληρώνει το έπος, με τον Ναό των Ανέμων.

Η Άνια στέφεται βασίλισσα. Θα καταφέρει να σταθεί αντάξια του στέμματος και να εκπληρώσει το πεπρωμένο της;

Θα την ακολουθήσουν πιστοί σύντροφοι; 

Ποιος θα την προστατέψει και ποιος θα την προδώσει;

Περιπέτεια, δοκιμασίες, διδάγματα, αντοχές, πίστη, δικαιοσύνη, και η αγάπη που οδηγεί τα πάντα.


Άλλη μια σπουδαία ιστορία αρχετύπων της Λογοτεχνίας του Φανταστικού, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που παντρεύει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, και μας χαρίζει μια δυνατή αναγνωστική εμπειρία.








 «Το Φίδι του Ωκεανού»

είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της K. W. ANDRI, και συνέχεια του πρώτου «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών». το οποίο ανήκει στη σειρά «Δίδυμες Φλόγες».






Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα. Η Άνια, ανακαλύπτοντας ποια είναι στο πρώτο βιβλίο «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», κινητοποιημένη από την αγάπη της και την αποφασιστικότητά της, σαλπάρει για ένα δύσκολο ταξίδι με ομηρικά εμπόδια μέσα στη θάλασσα. Αντιμετωπίζει τρομερά τέρατα και απάνθρωπες συνθήκες, όμως έχει ήδη δομήσει έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, σπάνιο για γυναίκα. Η θηλυκή της αέρινη φύση συνυπάρχει αρμονικά με το έντονο πάθος, την τόλμη, την αυτοθυσία. Ένας συνδυασμός που αρμόζει σε μια αληθινή πριγκίπισσα-πολεμίστρια.
Οι σύντροφοί της θα σταθούν ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό της. Σκοπός, ανδρεία, θάρρος, αλήθεια, κουράγιο, τιμή, φως, φιλία, αγάπη, έρωτας, θα είναι οι σανίδες σωτηρίες στο απέραντο αρχιπέλαγος που θα διασχίσει για να μάθει για άλλη μια φορά ότι το σκοτάδι πάντα θα ηττείται και το φως της αγάπης πάντα θα θριαμβεύει, όμως… πόσο διαρκεί τελικά αυτή η μάχη; Από πόσες σκληρές μεταβάσεις θα πρέπει να περάσει μέχρι τη λύτρωση; Μέσα από μια γυμνή συνειδητοποίηση του εαυτού και του αυτοσκοπού η ηρωίδα, όπως και κάθε ήρωας , θα μάθει ότι μόνο όταν τελειώσει το δίδαγμα θα φτάσει στον προορισμό της.


«Μια περιπέτεια ομηρικής ατμόσφαιρας και αγωνίας ιστοριών του Βερν. Ένα βιβλίο καλογραμμένο, με σεβασμό στο μεγάλο είδος της Λογοτεχνίας του Φανταστικού. Μια σύγχρονη πένα που σπανίζει, καθώς βρίθει από συναισθήματα, χρώματα, πλούσιες περιγραφές και καλοδουλεμένους χαρακτήρες. Μετά το πρώτο βιβλίο της σειράς που ξεκίνησα διστακτικά, το δεύτερο ήρθε για να με συναρπάσει ολοκληρωτικά. Από τα βιβλία που υπόσχονται ένα σπουδαίο μέλλον στην ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού!»

Ευλαμπία Τσιρέλη
συγγραφέας, καθ. δημιουργικής γραφής












 «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών» 
είναι το πρώτο μυθιστόρημα της K. W. ANDRI, το οποίο ανήκει στη σειρά «Δίδυμες Φλόγες».




Το βιβλίο ταξιδεύει τον αναγνώστη σε έναν παράλληλο κόσμο, σε έναν κόσμο που η μυθολογία συνυπάρχει αρμονικά με την πραγματικότητα, η φαντασία «εισχωρεί» ανεμπόδιστα στη λογική ροή του μύθου γύρω από μία αέναη πάλη του φωτός με το σκοτάδι.

Η Άνια, η ηρωίδα του μυθιστορήματος , καταλύει την έννοια του χρόνου, περνά την Πύλη του Ανεξήγητου για να «πολεμήσει» με περισσή ανδρεία και αξιοπρέπεια τον σκοτεινό κόσμο του Βασιλιά Λέανδρου και να φέρει το φως της ζωής σε όσους αγωνίζονται μαζί της και εναντίον του.

Στο ταξίδι αυτό γνωρίζει την πραγματική αγάπη, με έναν άνθρωπο από το στόμα του οποίου ακούγονται λόγια που κρύβουν μέσα τους την αδυναμία του ανθρώπου να «συλλάβει» την ομορφιά και την αλήθεια της ζωής.


«Ναι φοβόμαστε την πολλή αγάπη. Την καλοσύνη. Την πίστη. Φοβόμαστε να ζήσουμε όμορφα, όπως πραγματικά θέλουμε. Μπορούμε αλλά δε το κάνουμε… Και όταν έρθει κάτι πραγματικά όμορφο στη ζωή μας δεν το αφήνουμε να μπει, δεν παλεύουμε για να το κρατήσουμε μέσα σε αυτή. Έτσι απλά το διώχνουμε… χωρίς να το καταλάβουμε». 






2η ΕΚΔΟΣΗ














Μεταφράστηκε και στα Αγγλικά: Το βιβλίο της K. W. Andri «Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών» στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ebook παγκοσμίως



The Altar of the Five Mountains (Twin Flames Book 1) Kindle Edition
by K.W. Andri (Author)

They say that those who are afraid of the dark have no idea what the light can do.
Have you ever imagined what may happen if people start to be afraid of the light instead of the dark?

...........................

This book is a journey; a journey to a parallel world, where mythology and reality harmoniously coexist. Imagination freely “penetrates” into the rational flow of the myth, around a perpetual battle between light and darkness.

Anya, the book’s heroine, catalyzes the concept of time, crossing the Gate of the Unexplained to fight, with great courage and dignity, King Leandros and bring back the light of life to those fighting at her side against him.

During her long journey, she will experience true love with a man from whose mouth she will hear words of human inability to "capture" the beauty and the truth of life.

.......................................

“Yes... We fear love; kindness; faith. We’re afraid to live beautifully. In the way we want. We can, but we don’t. And when we have something really beautiful in our lives... we don’t let it in, we don’t fight to keep it in our lives. So we just turn away... without realizing it”.


https://www.amazon.com