ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ49ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Ζάππειο Μέγαρο 
Συνέντευξη με την Ανδρομάχη Κάρτζου με αφορμή το βιβλίο της “Bωμός των πέντε βουνών” (βίντεο)

Παρουσίαση του βιβλίου “Bωμός των πέντε βουνών” που πλέον κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οίκο Α. Α. Λιβάνη και συνέντευξη με τη συγγραφέα Ανδρομάχη Κάρτζου

 Η Αναστασία ζει μία φυσιολογική, σχεδόν βαρετή ζωή. Δεν υπάρχει κάτι στην καθημερινότητά της που να μοιάζει φανταστικό, υπερφυσικό. Ώσπου μια μέρα όλα αυτά αλλάζουν…

Κριτική: Είναι το πρώτο βιβλίο φαντασίας που διαβάζω. Το ξεκίνησα πολύ επιφυλακτικά γιατί ήθελα η άποψή μου για αυτό , όταν το τελειώσω, να είναι ειλικρινής. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα και μπορώ να πω πως συνέχισε ακόμα πιο ωραία! Είχε δράση, που αυτό μου αρέσει πολύ στα βιβλία και μπορώ να πω πως το κομμάτι της φαντασίας δεν ήταν τόσο έντονο ώστε να με κάνει να ξενερώσω. Το μόνο που μπορώ να πω πως δεν μου ταίριαξε είναι το ρομαντικό κομμάτι του βιβλίου. Δεν ήταν άσχημο απλά δεν είμαι συνηθισμένη να διαβάζω βιβλία που περιέχουν έστω και λίγο το ρομαντικό στοιχείο. Πιστεύω πως έκανα μια πολύ καλή αρχή με το συγκεκριμένο , για το είδος που αντιπροσωπεύει!


         

Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing OrganizationΕκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization


Ένα βιβλίο φαντασίας που μας μιλάει για τον έρωτα, την φιλία, την θυσία. «Βωμός των πέντε Βουνών» είναι ένα βιβλίο για τη ζωή μιας κοπέλας που αλλάζει ριζικά. Αποχωρίζεται με την βία τον κόσμο μας, όπως τον γνωρίζουμε, και μεταφέρεται σ’ έναν άγνωστο, μαγευτικό παράξενο τόπο και χρόνο...Η Καστοριανή συγγραφέας Ανδρομάχη Κάρτζιου πλέον στις Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ!


Η Ανδρομάχη Κάρτζου ξεκινά συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη και για αρχή κυκλοφορεί σύντομα ο “Βωμός των πέντε βουνών”, το πρώτο βιβλίο της σειράς “Δίδυμες Φλόγες”.

Η Καστοριανή συγγραφέας αναφέρει: “Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την νέα μου συνεργασία με τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, στον οποίο οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ που πίστεψε σε εμένα και αγκάλιασε με σεβασμό το βιβλίο μου “Βωμός των πέντε βουνών”!

Το ταξίδι σύντομα ξεκινά…”

https://fouit.gr

Σειρά "Δίδυμες Φλόγες"

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την νέα μου συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη - Livani Publishing Organization στον οποίο οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ που πίστεψε σε εμένα και αγκάλιασε με σεβασμό το βιβλίο μου "Βωμός των πέντε βουνών"!

Το ταξίδι σύντομα ξεκινά...

Εκδοτικό Οργανισμό ΛΙΒΑΝΗΑπό σήμερα έως και τις 15 Σεπτεμβρίου η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Ζάππειο.Το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο από τις 30 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 με κεντρικό αφιέρωμα τη «Λογοτεχνία επί σκηνής».

Η τριλογία "Δίδυμες Φλόγες" σας περιμένει όλους στα περίπτερα 160-162 των Εκδόσεων IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο.

Ευχαριστίες της συγγραφέως K. W. AndriΘέλω να ευχαριστήσω θερμά την κυρία Κατερίνα Νικολάου που με προσκάλεσε να συμμετέχω στην δράση της Δημοτικής βιβλιοθήκης Καστοριάς, ώστε μαθητές να γνωρίσουν συγγραφείς του τόπου μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23/4/19). Ευχαριστώ τα παιδιά του 2ου, 3ου και 4ου Γυμνασίου που με επέλεξαν να πάω! Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να παρευρεθώ σε κάτι τόσο όμορφο!

Τα συγχαρητήριά μου στους καθηγητές που πήραν μέρος στη δράση και έδωσαν στα παιδιά την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά με τον κόσμο του βιβλίου και της ανάγνωσης!

Αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς των παιδιών αυτών που ανατρέφουν τόσο έξυπνους, μορφωμένους, ταλαντούχους και πάνω από όλα καλούς ανθρώπους! Οι σκέψεις και οι απόψεις τους υπόσχονται ένα όμορφο μέλλον για τον υπέροχο τόπο μας!

K. W. Andri
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI  «Ο χαμένος ναός των Ανέμων»Την Κυριακή  7 Απριλίου 2019 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το 3ο Φεστιβάλ Φανταστικής λογοτεχνίας όπου και με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της K.W.ANDRI «Ο χαμένος ναός των Ανέμων» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨ (εκδόσεις iWrite).
Την εκδήλωση άνοιξε η  Μαρία Μουστοπούλου (συγγραφέας), ακολούθησε ο Αλέξης Ζησιμόπουλος (συγγραφέας) και τέλος η συγγραφέας K.W. Andri συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.

Μια ακόμα έκθεση του φανταστικού Fantasmagoria 2019 πέρασε γεμάτη εκδηλώσεις, μαγικά πλάσματα και φυσικά την Παράλληλη Γη της τριλογίας "Δίδυμες Φλόγες"!
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους ήρθαν να με στηρίξουν αλλά και να γνωρίσουν εμένα και τον κόσμο των βιβλίων μου! Ήταν μεγάλη μου χαρά να ακούσω τις σκέψεις που σας δημιούργησαν τα βιβλία, τα συναισθήματα που σας προκάλεσαν αλλά και τα δικά σας όνειρα!
K. W. AndriPhoto credits:
Renebeth Baliaka (email: renebeth.baliaka@gmail.com)
George Grigoriadis  www.georgephoto.se
Angelos Fountas 
3ο Φεστιβάλ Φανταστικής λογοτεχνίας (Fantasmagoria 2019)
Η τριλογία Δίδυμες Φλόγες - Twin Flames 🔥θα βρίσκεται και φέτος στο 3ο φεστιβάλ Fantasmagoria, που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 6 και 7 Απριλίου, με το βιβλίο "Ο Χαμένος Ναός των Ανέμων" να ολοκληρώνει την ιστορία!

Την Κυριακή 7 Απριλίου, ώρα 13:00 θα γίνει η παρουσίαση από τις εκδόσεις iWrite & την συγγραφέα K. W. ANDRI στην αίθουσα ¨ΝΕΡΟΥ¨ στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι αξιόλογοι συγγραφείς Μαρία Μουστοπούλου (Διάδοχοι) και Αλέξης Ζησιμόπουλος (Σκοτεινά Βήματα)!

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Ένα από τα έπη της λογοτεχνίας του φανταστικού, που αγαπήθηκε όσο λίγα και συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους αλλιώτικους κάθε αναγνώστη.

«Περιπέτεια, δοκιμασίες, διδάγματα, αντοχές, πίστη, δικαιοσύνη και η αγάπη που οδηγεί τα πάντα.»

Η Άνια στέφεται βασίλισσα. Θα καταφέρει να σταθεί αντάξια του στέμματος και να εκπληρώσει το πεπρωμένο της; Θα την ακολουθήσουν πιστοί σύντροφοι; Ποιός θα την προστατέψει και ποιός θα την προδώσει;

Άλλη μια σπουδαία ιστορία αρχετύπων της λογοτεχνίας του φανταστικού, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που παντρεύει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και μας χαρίζει μια δυνατή αναγνωστική εμπειρία.

Τα βιβλία ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε έναν παράλληλο κόσμο, σε έναν κόσμο που η μυθολογία συνυπάρχει αρμονικά με την πραγματικότητα, η φαντασία «εισχωρεί» ανεμπόδιστα στη λογική ροή του μύθου γύρω από μία αέναη πάλη του φωτός με το σκοτάδι.Ευχαριστίες της συγγραφέως K. W. Andri


Η τριλογία "Δίδυμες Φλόγες" μπορεί να κλείνει εδώ με τον "Χαμένο Ναό των Ανέμων", όμως τίποτα δεν τελειώνει... Όλα τώρα αρχίζουν!
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τη συνεχή σας στήριξη αυτά τα 3 χρόνια που μου αλλάζουν διαρκώς τη ζωή!
Ήταν μεγάλη μου χαρά που βρεθήκατε δίπλα μου σε μια ακόμα παρουσίαση στον όμορφο τόπο μου για τις "Δίδυμες Φλόγες"!
Μια ιστορία κλείνει, μονάχα για να ανοίξει τα φτερά της η επόμενη...
Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν...

Θέλω να ευχαριστήσω και την υπέροχη φωτογράφο Renebeth Baliaka για την εκπληκτική συνεργασία και δουλειά της καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!

email: renebeth.baliaka@gmail.com                        τηλ. επικοινωνίας: 6981205065

K. W. Andri


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI «Ο χαμένος ναός των Ανέμων»

  Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού & η συγγραφέας K.W.ANDRI (Ανδρομάχη Κάρτζου) σας προσκαλούν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στις 6:00 μμ στην παρουσίαση του 3ου βιβλίου της «Ο χαμένος ναός των Ανέμων» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨, εκδόσεις iWrite, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού.

Για το βιβλίο & την συγγραφέα θα μιλήσουν οι:
Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός)
Αλεξία Μασμανίδου (εκπαιδευτικός)
Αλέξανδρος Μακρίδης (εκπαιδευτικός)

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. 
Το τρίτο βιβλίο της σειράς Δίδυμες Φλόγες, ολοκληρώνει το έπος, με τον Ναό των Ανέμων.
Η Άνια στέφεται βασίλισσα. Θα καταφέρει να σταθεί αντάξια του στέμματος και να εκπληρώσει το πεπρωμένο της;
Θα την ακολουθήσουν πιστοί σύντροφοι; Ποιος θα την προστατέψει και ποιος θα την προδώσει;
Περιπέτεια, δοκιμασίες, διδάγματα, αντοχές, πίστη, δικαιοσύνη, και η αγάπη που οδηγεί τα πάντα.
Μια σπουδαία ιστορία αρχετύπων της Λογοτεχνίας του Φανταστικού, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που παντρεύει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, και μας χαρίζει μια δυνατή αναγνωστική εμπειρία.
Τα βιβλία ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε έναν παράλληλο κόσμο, σε έναν κόσμο που η μυθολογία συνυπάρχει αρμονικά με την πραγματικότητα, η φαντασία «εισχωρεί» ανεμπόδιστα στη λογική ροή του μύθου γύρω από μία αέναη πάλη του φωτός με το σκοτάδι.

official site: www.didimesfloges.comΈνα καλό βιβλίο αποτελεί ένα πολύ ελκυστικό δώρο, καθώς θα προσφέρει στους συγγενείς και τους φίλους σας αρκετές ώρες χαλάρωσης και θα τους χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Σας εύχομαι χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 💙


🔥 Εορταστικός, "φλογερός" διαγωνισμός 🔥

Τι είναι καλύτερο από ένα βιβλίο για δώρο των Χριστουγέννων;
Τρία βιβλία!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα (1) boxset της τριλογίας "Δίδυμες Φλόγες", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο.

Όροι συμμετοχής:

1) Like στη σελίδα Δίδυμες Φλόγες - Twin Flames

2) Like και δημόσιο Share της συγκεκριμένης ανάρτησης του διαγωνισμού

3) Κάνετε tag έναν φίλο σας και αφήνετε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού

*Το box περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη τριλογία "Δίδυμες Φλόγες":

– «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών» ️

– «Το Φίδι του Ωκεανού» 

– «Ο Χαμένος Ναός των Ανέμων» 

και θα αποσταλεί με αφιέρωση από τη συγγραφέα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία και την συγγραφέα θα βρείτε εδώ:http://www.didimesfloges.com/

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 31/12/2018 και ώρα Ελλάδος 23:59.

Τη Δευτέρα 1/1/2019 θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή.

Καλή επιτυχία!


«Ο Χαμένος Ναός των Ανέμων»:
Το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της τριλογίας «Δίδυμες Φλόγες»

Έχετε αγαπήσει την γραφή μου από τη μία άκρη της Ελλάδος στην άλλη και από την Κύπρο ως το εξωτερικό! Μου ανοίξατε το σπίτι σας και ταξιδέψαμε μαζί σε ένα φανταστικό - παράλληλο κόσμο με συναισθήματα βγαλμένα από την ίδια τη ζωή...

Είμαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ!

Έφτασε η στιγμή να ολοκληρωθεί η τριλογία μου με το νέο πνευματικό μου παιδί: "Ο χαμένος ναός των Ανέμων"

Σύντομα κοντά σας...

"32η Έκθεση Βιβλίου - Πασαλιμάνι"

Τα βιβλία “Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών” & “Το Φίδι Του Ωκεανού” της συγγραφέως K. W. Andri, εκδόσεων IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο βρίσκονται εκεί από τις 8 μέχρι και τις 24 Ιουνίου!

"37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης"
Τα βιβλία “Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών” & “Το Φίδι Του Ωκεανού” της συγγραφέως K. W. Andri, εκδόσεων IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο(περίπτερα 19 - 20) θα βρίσκονται στην Παραλία της Θεσσαλονίκης από 1 μέχρι και τις 17 Ιουνίου!

2ο Φεστιβάλ Fantasmagoria στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης


Για δεύτερη φορά το φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria 2018 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε όλους τους φίλους της φαντασίας σε ένα φαντασμαγορικό διήμερο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 21 και 22 Απριλίου 2018.

Όσοι φίλοι της φανταστικής λογοτεχνίας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν: Βιβλιοπαρουσιάσεις, σεμινάρια, παιδικές εκδηλώσεις, ομιλίες, games και βιβλία φαντασίας, διαδραστικά events καθώς και τον μεγάλο προσκεκλημένο του φεστιβάλ συγγραφέα Graham Masterton!

Ο Γκράχαμ Μάστερτον (Graham Masterton, Εδιμβούργο, 16 Ιανουαρίου 1946) είναι Βρετανός συγγραφέας τρόμου.

Το πρώτο του μυθιστόρημα, Το Μανιτού, δημοσιεύθηκε το 1976, ενώ γυρίστηκε αργότερα και σε ταινία. Με τα επόμενα έργα του απέσπασε θετικές κριτικές και κέρδισε διάφορα βραβεία της λογοτεχνίας τρόμου και μυστηρίου, ενώ αρκετά μυθιστορήματά του μεταφέρθηκαν έπειτα στον κινηματογράφο. 
Η συγγραφέας K. W. Andri είχε τη χαρά να γνωρίσει πολλούς θαυμαστές των βιβλίων της, που την επισκέφθηκαν. 

Η συγγραφέας ευχαριστεί τη “The Luna Coven Jewellery” για την άψογη συνεργασία τους!Οι Καστοριανοί που ξεχώρισαν το 2017


Η αιφνίδια απώλεια της κας Έφης Καλιφατίδη γέμισε με θλίψη τον κόσμο των γραμμάτων και του πολιτισμού.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και στους οικείους της.

Θα την θυμόμαστε με αγάπη… Με χαροποιεί και με τιμά ιδιαίτερα, που το βιβλιοπωλείο IANOS στην Πλατεία Αριστοτέλους, προτείνει τα βιβλία μου "Ο Βωμός των Πέντε Βουνών" και "Το Φίδι του Ωκεανού" για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!I am very happy to announce that the hard copy of "Twin Flames: The Altar of the Five Mountains" is now available as well!

Follow the link below to find it:
http://iwrite.gr/bookstore/altar-five-mountains


Thank you all for your continued support! 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ των ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ K.W.ANDRI   


"Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών" & "Το φίδι του ωκεανού" 


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) & οι εκδόσεις iwrite, σας προσκαλούν την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 07:00μμ στην παρουσίαση των βιβλίων: "Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών" & "Το φίδι του ωκεανού" από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨ της συγγραφέως K. W. Andri 
(Ανδρομάχης Κάρτζου)

Για την συγγραφέα και τα βιβλία θα μιλήσει ο Δικηγόρος Στέργιος Γαλάνης.


Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI   
«Το Φίδι Του Ωκεανού»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού & η συγγραφέας K.W.ANDRI σας προσκαλούν το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στις 6:30μμ στην παρουσίαση του 2ου βιβλίου της «Το Φίδι Του Ωκεανού» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨, εκδόσεις iWrite, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού.

Για το βιβλίο & την συγγραφέα θα μιλήσουν οι: Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός) & η Μαριλένα Μπουμπάρη (εκπαιδευτικός).

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Μέρος των εισπράξεων θα δοθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού για την στήριξη ευπαθών ομάδων.
Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα. Η Άνια, ανακαλύπτοντας ποια είναι στο πρώτο βιβλίο «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», κινητοποιημένη από την αγάπη της και την αποφασιστικότητά της, σαλπάρει για ένα δύσκολο ταξίδι με ομηρικά εμπόδια μέσα στη θάλασσα. Αντιμετωπίζει τρομερά τέρατα και απάνθρωπες συνθήκες, όμως έχει ήδη δομήσει έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, σπάνιο για γυναίκα. Η θηλυκή της αέρινη φύση συνυπάρχει αρμονικά με το έντονο πάθος, την τόλμη, την αυτοθυσία. Ένας συνδυασμός που αρμόζει σε μια αληθινή πριγκίπισσα-πολεμίστρια.

Οι σύντροφοί της θα σταθούν ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό της. Σκοπός, ανδρεία, θάρρος, αλήθεια, κουράγιο, τιμή, φως, φιλία, αγάπη, έρωτας, θα είναι οι σανίδες σωτηρίες στο απέραντο αρχιπέλαγος που θα διασχίσει για να μάθει για άλλη μια φορά ότι το σκοτάδι πάντα θα ηττείται και το φως της αγάπης πάντα θα θριαμβεύει, όμως… πόσο διαρκεί τελικά αυτή η μάχη; Από πόσες σκληρές μεταβάσεις θα πρέπει να περάσει μέχρι τη λύτρωση; Μέσα από μια γυμνή συνειδητοποίηση του εαυτού και του αυτοσκοπού η ηρωίδα, όπως και κάθε ήρωας , θα μάθει ότι μόνο όταν τελειώσει το δίδαγμα θα φτάσει στον προορισμό της.
Οι εκδόσεις iWrite & η συγγραφέας K.W.ANDRI σας προσκαλούν στην παρουσίαση του 2ου βιβλίου της «Το Φίδι Του Ωκεανού» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨

Την Κυριακή 02 Απριλίου 2017, στις 6:30μμ, στο 1ο Φεστιβάλ Φανταστικής λογοτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Το βιβλίο & την συγγραφέα θα παρουσιάσουν η κ. Σπυροπούλου Δέσποινα εκπαιδευτικός.  Έφτασε επιτέλους η στιγμή που περίμενα. Με χαρά σας παρουσιάζω το δεύτερο βιβλίο μου και συνέχεια του πρώτου «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών».


Το Φίδι Του Ωκεανού

Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα. Η Άνια, ανακαλύπτοντας ποια είναι στο πρώτο βιβλίο «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», κινητοποιημένη από την αγάπη της και την αποφασιστικότητά της, σαλπάρει για ένα δύσκολο ταξίδι με ομηρικά εμπόδια μέσα στη θάλασσα. Αντιμετωπίζει τρομερά τέρατα και απάνθρωπες συνθήκες, όμως έχει ήδη δομήσει έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, σπάνιο για γυναίκα. Η θηλυκή της αέρινη φύση συνυπάρχει αρμονικά με το έντονο πάθος, την τόλμη, την αυτοθυσία. Ένας συνδυασμός που αρμόζει σε μια αληθινή πριγκίπισσα-πολεμίστρια.


Οι σύντροφοί της θα σταθούν ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό της. Σκοπός, ανδρεία, θάρρος, αλήθεια, κουράγιο, τιμή, φως, φιλία, αγάπη, έρωτας, θα είναι οι σανίδες σωτηρίες στο απέραντο αρχιπέλαγος που θα διασχίσει για να μάθει για άλλη μια φορά ότι το σκοτάδι πάντα θα ηττείται και το φως της αγάπης πάντα θα θριαμβεύει, όμως… πόσο διαρκεί τελικά αυτή η μάχη; Από πόσες σκληρές μεταβάσεις θα πρέπει να περάσει μέχρι τη λύτρωση; Μέσα από μια γυμνή συνειδητοποίηση του εαυτού και του αυτοσκοπού η ηρωίδα, όπως και κάθε ήρωας , θα μάθει ότι μόνο όταν τελειώσει το δίδαγμα θα φτάσει στον προορισμό της. «Μια περιπέτεια ομηρικής ατμόσφαιρας και αγωνίας ιστοριών του Βερν. Ένα βιβλίο καλογραμμένο, με σεβασμό στο μεγάλο είδος της Λογοτεχνίας του Φανταστικού. Μια σύγχρονη πένα που σπανίζει, καθώς βρίθει από συναισθήματα, χρώματα, πλούσιες περιγραφές και καλοδουλεμένους χαρακτήρες. Μετά το πρώτο βιβλίο της σειράς που ξεκίνησα διστακτικά, το δεύτερο ήρθε για να με συναρπάσει ολοκληρωτικά. Από τα βιβλία που υπόσχονται ένα σπουδαίο μέλλον στην ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού!»

Ευλαμπία Τσιρέλη
συγγραφέας, καθ. δημιουργικής γραφής
«Το Φεστιβάλ Φανταστικού Fantasmagoria αποτελεί έναν πυρήνα έκφρασης όπου όλοι μπορούν να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τη λειτουργία της Φαντασίας στην τέχνη και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, με επίκεντρο τη Λογοτεχνία του Φανταστικού.»Εδώ και χρόνια, αντίστοιχα φεστιβάλ του εξωτερικού προβάλλουν τους καλλιτέχνες τους και προάγουν τη δημιουργική έκφραση της φαντασίας, που πλέον, ειδικά στη λογοτεχνία, έχει διαμορφώσει το δικό της ξεχωριστό είδος. Η Λογοτεχνία του Φανταστικού αποτελεί -κυρίως από τα τέλη του 19ου αιώνα και έπειτα- ένα δυνατό ξεχωριστό είδος λογοτεχνίας με σπουδαίους εκφραστές και σταδιακά αυξανόμενη απήχηση στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό.

Τα τελευταία χρόνια η λογοτεχνία του φανταστικού ανθεί και στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας πληθώρα νέων συγγραφέων που έχουν να επιδείξουν αξιόλογο έργο. Άλλες μορφές έκφρασης της συγκεκριμένης τάσης είναι τα RPG (Role Playing Games), το κόμικ, η ζωγραφική κ.ά.

Οι εκδηλώσεις και δράσεις του Φεστιβάλ Φανταστικού, προάγουν τη λογοτεχνία, τη φιλαναγνωσία και κάθε μορφή τέχνης που έχει πυρήνα της τη δημιουργική φαντασία του δημιουργού, ως μια προσπάθεια απόδρασης από τη δύσκολη καθημερινότητα ή ενίσχυσης του πνεύματος στην υλιστική εποχή που διανύουμε.

Δίνουν βήμα και ευκαιρία σε όλους τους καλλιτέχνες, από τους χώρους της λογοτεχνίας, ποίησης, χορού, γλυπτικής, αφήγησης, ζωγραφικής κ.ά., να προάγουν τον πολιτισμό, ώστε η Θεσσαλονίκη μας να αναδείξει και αυτό το πρόσωπό της: τον σύγχρονο τρόπο έκφρασης της φαντασίας των νέων καλλιτεχνών.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται τόσο σε μεγάλους όσο και σε παιδιά. Προσφέρουν την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει το έργο αξιόλογων καλλιτεχνών τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Ειδικά στην εποχή μας, η καλλιτεχνική έκφραση της φαντασίας προσφέρει μια ουσιαστική και ευνοϊκή διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινότητας και της οικονομικής κρίσης. Κάθε είδους πολιτιστικός θεσμός, ανανεώνει με μια νότα χαράς κι αισιοδοξίας την κοινωνία και τη ζωή, καθώς προάγει την κοινωνικοποίηση, την επικοινωνία και την καλλιέργεια του πνεύματος.
Που;
Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Πότε; 
1-2 Απριλίου 2017

Τι θα δω; 
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Σεμινάρια
Παιδικές εκδηλώσεις
Ομιλίες
Cosplay
Επιτραπέζια Φαντασίας
Βιβλία Φαντασίας
Διαδραστικά events
& πολλές εκπλήξεις!
Fantasmagoria


Kαι η K.W.Andri θα βρίσκεται στο Fantasmagoria! 

Γνωρίστε τον φανταστικό της κόσμο και τα βιβλία της σειράς "Δίδυμες Φλόγες"!


Fantasmagoriafest


«Το Φεστιβάλ Φανταστικού Fantasmagoria αποτελεί έναν πυρήνα έκφρασης όπου όλοι μπορούν να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τη λειτουργία της Φαντασίας στην τέχνη και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, με επίκεντρο τη Λογοτεχνία του Φανταστικού.»


Ημέρες και ώρες
1 Απριλίου 2017 (12.00 – 22.00)
2 Απριλίου 2017 (11.00 – 22.00)

Οργανωτική Ομάδα
Γιώργος Δάμτσιος, Μάριος Δημητριάδης, Ευαγγελία Παπανίκου & Ευλαμπία Τσιρέλη
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νικόλαος Κουμαρτζής

Με την υποστήριξη
Δήμος Θεσσαλονίκης

Χώρος
Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση

Website

Επικοινωνία
τ. 2311 27 28 03 (Θεσσαλονίκη)
τ. 21 10 12 6900 (Αθήνα)
e. fantasmagoriafest@gmail.com

Μεταφράστηκε και στα Αγγλικά: Το βιβλίο της K. W. Andri «Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών» στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ebook παγκοσμίωςThe Altar of the Five Mountains (Twin Flames Book 1) Kindle Edition

by K.W. Andri (Author)


They say that those who are afraid of the dark have no idea what the light can do.
Have you ever imagined what may happen if people start to be afraid of the light instead of the dark?

This book is a journey; a journey to a parallel world, where mythology and reality harmoniously coexist. Imagination freely “penetrates” into the rational flow of the myth, around a perpetual battle between light and darkness.

Anya, the book’s heroine, catalyzes the concept of time, crossing the Gate of the Unexplained to fight, with great courage and dignity, King Leandros and bring back the light of life to those fighting at her side against him.

During her long journey, she will experience true love with a man from whose mouth she will hear words of human inability to "capture" the beauty and the truth of life.

“Yes... We fear love; kindness; faith. We’re afraid to live beautifully. In the way we want. We can, but we don’t. And when we have something really beautiful in our lives... we don’t let it in, we don’t fight to keep it in our lives. So we just turn away... without realizing it”. 


https://www.amazon.com

--------------------------------------------------------------

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ EXTRA CHANNEL

H Άννα Νικολαϊδη παρουσίασε τη συγγραφέα K.W. Andri με το βιβλίο της «Ο βωμός των πέντε βουνών» από τη σειρά Δίδυμες Φλόγες, εκδόσεις iwrite.gr, στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 το πρωί, 09.00 -10.00.>

Η καλύτερα παρέα για τις ώρες ξεκούρασης είναι ένα  καλό βιβλίο!
Μερικές γραμμές και έχεις φύγει από όσα μπορούν να  σε βασανίζουν.

ΦANTASTICON 2016«Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», στο ΦANTASTICON«Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», στο 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο
Το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου έχει ανοίξει τις πύλες του και θα διαρκέσει από τις 02 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο. Ο κόσμος ήδη από την Παρασκευή επισκέπτεται την έκθεση.

Το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.


  

..............................................................................................................

«Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», και η συγγραφέας Ανδρομάχη Κάρτζου στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη.
Το κορυφαίο ετήσιο σημείο συνάντησης για εκδότες, συγγραφείς, βιβλιόφιλους και επαγγελματίες του κλάδου λαμβάνει χώρα από τις 12 έως τις 15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo (Περίπτερα 13&15) με τιμώμενη χώρα τη Ρωσία και θεματικό αφιέρωμα υπό τον τίτλο «Πρόσφυγες, τότε και σήμερα».

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης είναι η μόνη διεθνής έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται στην Ελλάδα αποτελώντας ένα πολιτιστικό σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης, Βαλκανίων, Μεσογείου και Μέσης Ανατολής. Έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας με διεθνή αναγνώριση, ενώ από το 2006 είναι μέλος του «Κλαμπ Διεθνών Εκθέσεων Βιβλίου» με συμμετοχή στις ετήσιες επαγγελματικές συναντήσεις που διοργανώνει η ΔΕΒ Φραγκφούρτης.

Κάθε χρόνο προσελκύει περισσότερους από 400 επαγγελματίες του βιβλίου από την Ελλάδα και 30 άλλες χώρες, ενώ περιλαμβάνει κατά μέσο όρο 200 πολιτιστικές εκδηλώσεις με την παρουσία σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ακαδημαϊκών, διανοούμενων, ανθρώπων του πολιτισμού και των τεχνών. Η επισκεψιμότητά της ξεπερνά τις 65.000 κατά μέσο όρο, ετησίως.


Μεταξύ των πολιτιστικών δράσεων που διοργανώνονται παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου είναι το 3ο φεστιβάλ νέων λογοτεχνών, το φεστιβάλ μετάφρασης, εργαστήρια για παιδιά, λογοτεχνικές συναντήσεις, ημερίδες, εργαστήρια, ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια, επαγγελματικές συναντήσεις, φιλολογικό καφενείο, προβολές, εικαστικά και θεατρικά δρώμενα, παιδική-εφηβική εκπαιδευτική γωνιά και θεματικό αφιέρωμα στους πρόσφυγες (τότε και σήμερα).----------------------------------------------------------------------


«Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», ένα εξαιρετικό δώρο για τους λάτρεις της φαντασίας»Κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο το πρώτο βιβλίο της K.W. Andri (ψευδώνυμο της Ανδρομάχης Κάρτζου) με τίτλο: «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών». Πρόκειται για το πρώτο της τόμο από τη σειρά «Δίδυμες Φλόγες». 

Η σειρά αυτή εντάσσεται στη Φανταστική Λογοτεχνία και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις iWrite. Όπως ανέφερε και η συγγραφέας κατά την παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, αιτία για τη συγγραφή του βιβλίου υπήρξε ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή της.

Η ιστορία του βιβλίου είναι η εξής: η Αναστασία, μία κοπέλα από την Κρήτη αποφοιτεί από το σχολείο και ετοιμάζεται για τη νέα της σελίδα στη ζωή. Κατά τη διάρκεια του χορού αποφοίτησης του σχολείου βλέπει μία σκιά. Μέσα σε λίγο χρόνο, απαγάγετε. Ξυπνάει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί ξεκινάει η περιπέτειά της…

Για τη συνέχεια, όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο και να το διαβάσουν. Πρόκειται για ένα βιβλίο εξαιρετικά δουλεμένο και καλογραμμένο που σε ταξιδεύει σε έναν κόσμο που τον βλέπεις με τα μάτια της ψυχής σου διαβάζοντας κάθε γραμμή του. Σίγουρα, θα κρατήσει καλή παρέα στους λάτρεις της φαντασίας που θα τελειώσουν την ανάγνωσή του πολύ γρήγορα, μέσα στις Γιορτές.

Η συγγραφέας του βιβλίου, Ανδρομάχη Κάρτζου, γεννήθηκε στην Καστοριά το 1991. Συγγράφει αυτή την περίοδο τον δεύτερο τόμο της σειράς της «Δίδυμες Φλόγες». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγγραφέα και τη σειρά, καθώς και επικοινωνία και παραγγελία, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: official site: www.didimesfloges.com

https://aptsompanis.wordpress.com


 **************************************


Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Καστοριάς (Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς & Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορησού) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου: «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών» της συγγραφέως K.W. ANDRI (Ανδρομάχη Κάρτζου) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς (Δημαρχείο Καστοριάς).

Για την συγγραφέα και για το βιβλίο θα μιλήσουν:

 η Δέσποινα Σπυροπούλου
(εκπαιδευτικός 4ου Δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού),

ο Μακρίδης Αλέξανδρος
(Καθηγητής Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού).

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

**************************************

Είχα την τιμή να βρεθώ και εγώ με το βιβλίο μου 'Ο Βωμός των Πέντε Βουνών' ανάμεσα στις υποψηφιότητες των Βραβείων Βιβλίου Public 2016, στην κατηγορία Ελληνικό μυθιστόρημα. 


Η στήριξή σας με την ψήφο σας και μία κοινοποίηση με τους δικούς σας φίλους θα με χαροποιούσε και θα με τιμούσε πολύ! Επίσης, μπαίνετε και εσείς οι ίδιοι σε κλήρωση για να κερδίσετε 400€! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε γι' αυτό είναι να ψηφίσετε με το email σας. 

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!


Ανάδειξε τα αγαπημένα σου βιβλία για το 2015 μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες.
PUBLICBOOKAWARDS.GR


*****************************************************


«Είναι τα Λεχίνες... Το σώμα τους μεγαλύτερο και από αρκούδας. Φτάνουν τουλάχιστον τα δύο μέτρα ύψος και τρία μήκος… πατώντας και στα τέσσερα γεροδεμένα και ψηλά πόδια τους. Το τρίχωμά τους κατάμαυρο σαν το σκότος. Τα νύχια τους με μία κίνηση μπορούν να σε κόψουν κομματάκια. Τα δόντια τους διπλή σειρά, πάνω και κάτω, κοφτερά σαν την πιο αιχμηρή λεπίδα που έχει υπάρξει.. Τα μάτια τους... κόκκινα σαν τη φωτιά της κόλασης. Μην τους κοιτάξεις ποτέ κατάματα. Αν το κάνεις… είσαι απλά νεκρός!»

K.W.Andri
*************************************************


*****************************************************

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ***************************************************************


Ευχαριστίες

Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για τη τιμή που μου κάνατε να παρουσιάσετε το βιβλίο μου. Αν και ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την κυρία Δέσποινα Σπυροπούλου και κύριο Αθανάσιο Κάκο, καθώς η ομιλία τους ήταν κάτι παραπάνω από απλές λέξεις στη σωστή σειρά. Ήταν αγάπη, στήριξη, έμπνευση, δύναμη. Σας είχα πλήρη εμπιστοσύνη και μου την ανταποδώσατε με το παραπάνω. Είναι κάτι που εκτιμώ, σέβομαι και θυμάμαι!


Ο κύριος Κάκος παρουσίασε με αξιοπρέπεια και σεβασμό την ιστορία του βιβλίου Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών, αλλά και τι κρύβεται πίσω από αυτή. Η περίληψη γραμμένη από τον ίδιο μας οδήγησε στον Παράλληλο Κόσμο, που η μυθολογία και η καθημερινότητα συνυπάρχουν, όμως και σε όλα τα μηνύματα που θέλω να περάσω, με το πιο δυνατό: «Μη φοβάσαι να είσαι καλός». Ευχαριστώ για την υπέροχη ομιλία σας, αλλά και για τη συμπαράστασή ενός παλιού μου και αγαπημένου καθηγητή.
Κυρία Σπυροπούλου, η ομιλία σας δεν ήταν παρουσίαση… ήταν ένα ταξίδι. Ένα πανέμορφο ταξίδι σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, γεμάτο συναισθήματα και εικόνες. Η κάθε σας λέξη με άγγιξε, γι’ αυτό παρόλο που προσπάθησα να συγκρατήσω να δάκρυά μου, τελικά δε τα κατάφερα. Όσα είπατε ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου, των συναισθημάτων μου και του τρόπου σκέψης μου. Και το μοιραστήκατε με σεβασμό και αγάπη. Ευχαριστώ για την απίστευτη κατανόηση, για τη βοήθεια αλλά και για τη συγκίνηση που μας κάνατε να αισθανθούμε όλοι.Κύριε Artur Balli,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που, στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου, με τιμήσατε τόσο με τη παρουσία σας όσο και με τον υπέροχο λόγο σας. Κλείδωσα τη συμβουλή σας στο μυαλό μου αλλά και στη καρδιά μου. Θα τη θυμάμαι και θα την εφαρμόσω. Σας ευχαριστώ και για το υπέροχο δώρο που μου κάνατε. Τιμή και χαρά μου να διαβάσω το βιβλίο σας!

Με πολύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη,

K. W. Andri.


 Mr. Artur Balli,

I would like to thank you for honouring me at my very first book presentation, with your presence but also for your wonderful speech. I locked your advice in both mind and heart. I will always remember and follow it. Thank for the incredible gift you gave me. It is going to be a honour and pleasure to read your book!

With much respect and gratitude,
K. W. Andri. *******************************************************************

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ