ΚΡΙΤΙΚΗ

Το βιβλίο σου, Ανδρομάχη μου, μια διαρκής περιπλάνηση στο «είμαι» και στα «θέλω», μια διαρκής ακροβασία στο τεντωμένο σκοινί της ζωής, της ζωής σου… με «μετεωρισμούς» ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, σ’ αυτό που βλέπουν τα μάτια και σ’ αυτό που θέλει η ψυχή, μια αδηφάγος ψυχή, που δεν σ’ αφήνει να ισορροπείς, ένα πνεύμα αντισυμβατικό, ελεύθερο, χωρίς εξαρτήσεις και αγκιστρώσεις σε πρόσωπα, κατεστημένο και στερεότυπα, μία ψυχή που σε οδηγεί στο όνειρό σου, στο δικό σου μονοπάτι. Λάτρεψα την «εικονιστική» γραφή σου… σαν να ξετυλίγεται μπροστά σου μια όμορφη ταινία καθώς διαβάζεις… σαν να διαβάζεις με… σφαλιστά τα μάτια σου… μα διάπλατα ανοιχτά τα μάτια της ψυχής, της φαντασίας και του ονείρου… και νάτα… όλα απλόχερα μπροστά σου… θησαυρός ξέχειλος από τα χείλη του τσουκαλιού… Ερωτοτροπισμοί και απροκάλυπτη ερωτικότητα, συναισθήματα βαθιά κι αναταράξεις για δυο μάτια «βαθύ» μπλε ή απλά για δυο «βαθιά» μάτια, που σε παραδίδουν στη δίνη του έρωτα, όπως ακριβώς εσύ τον περιγράφεις, του έρωτα που σε παραλύει και κάνει τα μέλη σου εύθραυστα και ασταθή, που σε μαγεύει και σε καθιστά αλλόφρονα μα… πλήρη!

Όλη η μαγεία του βιβλίου σου, μαθήτριά μου, σε έμμετρο λόγο από τη δασκάλα σου…
Για να με θυμάσαι…

Δυο μάτια μπλε του έρωτα, ενέπνευσαν την Ανδρομάχη,
δυο μάτια «φως του ωκεανού» ταξίδεψαν την ηρωίδα μας και μέστωσαν τα πάθη!
Μια διαρκής ακροβασία η ζωή στο «είμαι», στα «θέλω» και στα «πρέπει»
και πάντα ο νους να ταξιδεύει εκεί, που η καρδιά μας ρέπει…
Δύο ζωές παράλληλες, πορεύεται η Αναστασία,
δύο ζωές σαν θα ‘ταν μια… μέλι κι αμβροσία!
Πέντε βουνά αντάμωσε στο διάβα της η ηρωίδα,
πέντε αισθήσεις «φούσκωσαν» με μιας και τη ζωή μου είδα…
Στη δύναμη της  θέλησης δίνει μεγάλη αξία η Άντρη
και μας… «κοινωνεί» στου «θέλω» τη μαγεία!
Αυτό το «θέλω» σε καλεί να το μετουσιώσεις
και τη μορφή που επιθυμείς, σύρε, για να του δώσεις…


                                                        Μία συγγραφική απόπειρα… «καταδικασμένη» να πετύχει…                                                                                                                                                      
                                                                                           Υπερήφανη
                                                                                                             
                                                                    Δέσποινα Σπυροπούλου               
                                                                               Δασκάλα & Δασκάλα Της


"Ναι...φοβόμαστε την πολλή Αγάπη. Την Καλοσύνη. Την Πίστη. Φοβόμαστε να ζήσουμε Όμορφα. Όπως πραγματικά θέλουμε. Μπορούμε αλλά δεν το κάνουμε...Και όταν έρθει κάτι πραγματικά Όμορφο στη ζωή μας...δεν το αφήνουμε να μπει, δεν παλεύουμε να το κρατήσουμε μέσα σ΄αυτή. Έτσι απλά το διώχνουμε...χωρίς να το καταλάβουμε. Και αυτό...αυτό, επειδή φοβόμαστε πως αυτό το όμορφο θα μας πληγώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έτσι." K.W. ANDRI Ο βωμός των πέντε βουνών.
Και είσαι μόνο 24 χρονών Ανδρομάχη. Συνέχισε να ψάχνεις την ομορφιά στη ζωή γιατί υπάρχει. Καλοτάξιδο το πρώτο σου βιβλίο! Σαν καθηγητές σου αισθανόμαστε περήφανοι!

Αλέξανδρος Μακρίδης


Το βιβλίο είναι υπέροχο! Όλες οι λεπτομέρειες και οι περιγραφές γίνονται κατευθείαν εικόνες στο μυαλό μου! Μου αρέσει η ιστορία και η ιδέα είναι σπάνια και καταπληκτική! Δεν μπορώ να σταματήσω να διαβάζω! το βιβλίο αξίζει! Είναι κάτι διαφορετικό και το διαφορετικό είναι τέλειο!

Χριστιάνα Τερζίδου


Τελείωσα το βιβλίο και μ’ άρεσε πολύ! περιμένω το δεύτερο με ανυπομονησία! Συγχαρητήρια!

Ελένη Κουτσιανά


Πραγματικά μπράβο! Άγχος, ενθουσιασμός και κλάματα ήταν μερικά από αυτά που μου δημιούργησε! Περιμένω πως και πως το δεύτερο να δω τι θα γίνει με τον Κόλιν!

Ευθυμία Θεοδωρίδου


Ένα καταπληκτικό βιβλίο που σε βάζει να συμμετέχεις στο φανταστικό κόσμο της ιστορίας του. Ωραίος απλός κατανοητός λόγος και πολύ πολύ φαντασία από τη συγγραφέα του. Περιμένουμε και το δεύτερο βιβλίο ελπίζω σύντομα. Α..!! Η συγγραφέας Ελληνίδα παρακαλώ...

Ιωάννα ΜαρίνηΠολλά συγχαρητήρια στην μικρή και νέα συγγραφέα του βιβλίου 'Ο Βωμός των Πέντε Βουνών'. Την ευχαριστώ διότι διαβάζοντάς το με συνεπήρε τόσο ώστε με ταξίδεψε σε μία άλλη εντελώς διαφορετική διάσταση, κάνοντάς με να νιώσω πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η συνεχόμενη αγωνία και περιέργεια για την συνέχεια, μου κέντριζε τόσο πολύ το ενδιαφέρον ώστε δεν είχα το κουράγιο να διακόψω το διάβασμα, για να συνεχίσω την επόμενη ημέρα. Μπράβο μικρή μου για την καλή σου έκφραση και την αχαλίνωτη φαντασία σου!! Συνέχισε έτσι για να διαβάζουμε τα βιβλία σου και να ξεφεύγουμε από την σκληρή μας καθημερινότητα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Με εκτίμηση,

Γεωργία ΜελικιώτουΈνα βιβλίο φαντασίας, που όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από άλλους συγγραφείς Έλληνες και ξένους άλλα έχει καταφέρει να είναι ξεχωριστό ως προς το θέμα του. Ένα βιβλίο που εναλλάσσει το σήμερα και το εδώ τόσο αρμονικά με τον παράλληλο φανταστικό υπέροχο κόσμο. Με τις αναπάντεχες ανατροπές του όχι μόνο κράτησε το ενδιαφέρον μου για τη συνέχεια αλλά ήταν αδύνατο να το αφήσω από τα χέρια μου μέχρι να το τέλος.

Απλά το λάτρεψα, συγχαρητήρια Andri ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Όλγα.  

Το διάβασα σε μισή μέρα η ροή του κύλισε πολύ ωραία δεν ήθελα να το αφήσω από τα χέρια μου. Συγχαρητήρια στη συγγραφέα περιμένω και το επόμενο να είναι εξίσου υπέροχο!!!

Βούλα Παχατουρίδου