ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI «Ο χαμένος ναός των Ανέμων»


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε  στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού - Καστοριάς η εκδήλωση  παρουσίασης  του νέου βιβλίου της K.W.Andri «Ο χαμένος ναός των Ανέμων». 


Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα φαντασίας της K.W.Andri «Ο χαμένος ναός των Ανέμων» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨ (εκδόσεις iWrite).

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος επί των Πολιτιστικών του Δήμου Άργους Ορεστικού κ. Στέργιος Φιλιάδης, η βουλευτής του ν. Καστοριάς της Ν.Δ. κ. Μαρία Αντωνίου και ακολούθησαν η Αλεξία Μασμανίδου (εκπαιδευτικός), ο Αλέξανδρος Μακρίδης (εκπαιδευτικός), η Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός) και τέλος η συγγραφέας K.W.Andri.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, την Δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Ορεστικού για την όμορφη συνεργασία και φιλοξενία, τις εκλεκτές προσωπικότητες..., τους παρουσιαστές του βιβλίου της και τέλος, συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.Παρουσίαση των βιβλίων της συγγραφέως K. W. Andri  στις Σέρρες 


Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 07:00μμ πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) η παρουσίαση των βιβλίων: "Ο Βωμός  Των Πέντε Βουνών" & "Το φίδι  του ωκεανού" από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨ της συγγραφέως K. W. Andri 


Την εκδήλωση άνοιξε ο Βασίλης Τερζής πρόεδρος της  Κ.Ε.ΔΗ.Σ., ακολούθησε ο Δικηγόρος Στέργιος Γαλάνης, και τέλος η συγγραφέας K.W.ANDRI.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Βασίλειο Τερζή και την διευθύντρια Παρασκευή Ιωαννίδου της Κ.Ε.ΔΗ. Σερρών για την όμορφη συνεργασία και φιλοξενία, τον Στέργιο Γαλάνη για την εξαίσια παρουσίαση των βιβλίων, συνομίλησε με το κοινό, υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου και έδωσε συνέντευξη στο τοπικό κανάλι των Σερρών DIKTYO TV.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI 

«Το Φίδι Του Ωκεανού»
Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε  στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού - Καστοριάς η εκδήλωση  παρουσίασης  του νέου βιβλίου της K.W.ANDRI «Το Φίδι Του Ωκεανού».


Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα φαντασίας της K.W.ANDRI «Το Φίδι Του Ωκεανού»  από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨ (εκδόσεις iWrite).

Την εκδήλωση άνοιξε η Μήνα Καλτσιάδη (Γενική γραμματέας δημοτικού Συμβουλίου) ως εκπρόσωπος του Δήμου Άργους Ορεστικού, και ακολούθησαν η Μαριλένα Μπουμπάρη (εκπαιδευτικός), η Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός) και τέλος η συγγραφέας K.W.ANDRI.


Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας αφού ευχαρίστησε την Δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Ορεστικού για την όμορφη συνεργασία και φιλοξενία, την Ιωάννα Μάρτση για τους πίνακες ζωγραφικής, την Δέσποινα Σπυροπούλου και την Μαριλένα Μπουμπάρη,  συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI 
«Το Φίδι Του Ωκεανού»Την Κυριακή  2 Απριλίου 2017 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το 1ο Φεστιβάλ Φανταστικής λογοτεχνίας όπου και με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της K.W.ANDRI «Το Φίδι Του Ωκεανού» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨ (εκδόσεις iWrite).

Την εκδήλωση άνοιξε η Ευλαμπία Τσιρέλη (συγγραφέας, υποψήφια Διδάκτωρ Θεολογίας στο Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης. Επιστημονικά της άρθρα δημοσιεύει στο blog της “Life, Science and Fiction” και στο academia.edu.) και ακολούθησε η κ Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός) και τέλος η συγγραφέας K.W.Andri.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.


Οι εκδόσεις iWrite & η συγγραφέας K.W.ANDRI σας προσκαλούν στην παρουσίαση του 2ου βιβλίου της «Το Φίδι Του Ωκεανού» από την σειρά: ¨Δίδυμες Φλόγες¨

Την Κυριακή 02 Απριλίου 2017, στις 6:30μμ, στο 1ο Φεστιβάλ Φανταστικής λογοτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Το βιβλίο & την συγγραφέα θα παρουσιάσουν η κ. Σπυροπούλου Δέσποινα εκπαιδευτικός.  


Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα. Η Άνια, ανακαλύπτοντας ποια είναι στο πρώτο βιβλίο «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», κινητοποιημένη από την αγάπη της και την αποφασιστικότητά της, σαλπάρει για ένα δύσκολο ταξίδι με ομηρικά εμπόδια μέσα στη θάλασσα. Αντιμετωπίζει τρομερά τέρατα και απάνθρωπες συνθήκες, όμως έχει ήδη δομήσει έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, σπάνιο για γυναίκα. Η θηλυκή της αέρινη φύση συνυπάρχει αρμονικά με το έντονο πάθος, την τόλμη, την αυτοθυσία. Ένας συνδυασμός που αρμόζει σε μια αληθινή πριγκίπισσα-πολεμίστρια.

Οι σύντροφοί της θα σταθούν ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό της. Σκοπός, ανδρεία, θάρρος, αλήθεια, κουράγιο, τιμή, φως, φιλία, αγάπη, έρωτας, θα είναι οι σανίδες σωτηρίες στο απέραντο αρχιπέλαγος που θα διασχίσει για να μάθει για άλλη μια φορά ότι το σκοτάδι πάντα θα ηττείται και το φως της αγάπης πάντα θα θριαμβεύει, όμως… πόσο διαρκεί τελικά αυτή η μάχη; Από πόσες σκληρές μεταβάσεις θα πρέπει να περάσει μέχρι τη λύτρωση; Μέσα από μια γυμνή συνειδητοποίηση του εαυτού και του αυτοσκοπού η ηρωίδα, όπως και κάθε ήρωας , θα μάθει ότι μόνο όταν τελειώσει το δίδαγμα θα φτάσει στον προορισμό της. 
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30 το απόγευμα, το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Καστοριάς (Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς & Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορησού πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς (Δημαρχείο Καστοριάς) την παρουσίαση του βιβλίου της Ανδρομάχης Κάρτζου «Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών»

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το μυθιστόρημα φαντασίας της K.W.ANDRI (Ανδρομάχη Κάρτζου)  Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών (εκδόσεις iWrite)     
           
Για την συγγραφέα και για το βιβλίο μιλήσαν η Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός 4ου Δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού) και ο Αλέξανδρος Μακρίδης  (Καθηγητής Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού).

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπόγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου*****************************************************************ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ K.W.ANDRI (Ανδρομάχης Κάρτζου)Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε  στο Πνευματικό Κέντρο Άργους Ορεστικού - Καστοριάς η εκδήλωση  παρουσίασης  του βιβλίου της Ανδρομάχης Κάρτζου «Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών» .

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το μυθιστόρημα φαντασίας της K.W.ANDRI (Ανδρομάχη Κάρτζου)  Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών (εκδόσεις iWrite)             .      

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ Αθανάσιος Κάκος (Δ/ντης Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού) και ακολούθησε η κ Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός), οArtur Balli (συγγραφέας – ποιητής) ο οποίος για την εκδήλωση ήρθε από την Κορυτσά Αλβανίας και τέλος η συγγραφέας Ανδρομάχη Κάρτζου.
Κυρίες και κύριοι,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας.

Με τιμά και με συγκινεί.

Θερμά ευχαριστώ και την ομάδα της iwrite που πραγματοποίησαν και επιμελήθηκαν με τόση φροντίδα αυτή την έκδοση.

Προσωπικά πιστεύω πως η ευγνωμοσύνη είναι ανθρωπιά, γι’ αυτό και θα ξεκινήσω με αυτό καθώς θέλω να ευχαριστήσω συγκεκριμένα άτομα χωρίς τα οποία δε θα βρισκόμουν σήμερα εδώ. 

~ Θα ξεκινήσω με τον πατέρα μου, χάρη στον οποίο κρατάω το βιβλίο στα χέρια μου. Όταν το έγραφα ποτέ δε σκέφτηκα να το εκδώσω. Το έδωσα απλά στους δικούς μου να το διαβάσουν. όταν το διάβασε λοιπόν ο πατέρας μου, ήταν και αυτός που είπε ότι αυτή η ιστορία πρέπει να βγει εκεί έξω.

~ Στη μητέρα μου που πίστεψε και πιστεύει σε μένα αλλά και το βιβλίο μου… και αυτό είναι κάτι που μου υπενθυμίζει συνέχεια είτε με τα λόγια της είτε με τις πράξεις τις.

~ Στην αδερφή μου, η οποία με βοήθησε σε κάθε μου βήμα κυριολεκτικά. Έτρεξε μαζί μου, ξενύχτησε μαζί μου, ταξίδεψε μαζί μου… απλά και μόνο για να είναι δίπλα μου.

~ Την Ιωάννα Μάρτση. Που όχι μόνο παίρνει μέρος στο θέατρο της σημερινής μας παρουσίασης, αλλά και για τον πίνακα. Ένα από τα πιο όμορφα δώρα γενεθλίων που έχω πάρει.

~ Στάθη Συμεωνίδη ο οποίος από τη στιγμή που του ζήτησα να με βοηθήσει με το θέατρο δέχτηκε. Το σκηνοθέτησε αλλά θα τον δείτε και στη σκηνή. Δούλεψε πολύ μαζί με όλα τα παιδιά που πήραν μέρος. Αυτό φαίνεται μάλιστα και από την υπέροχη παράσταση που θα ακολουθήσει.


Όσον αφορά το βιβλίο… δε θα πω πολλά, καθώς η κ. Σπυροπούλου το παρουσίασε εξαίσια.
Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι πως ξεκίνησα να το γράφω σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ήταν σαν ένα μέσω διαφυγής για μένα από τη καθημερινότητα και αυτό που περνούσα εκείνο τον καιρό. Όλα όσα έχω γραμμένα προέρχονται περισσότερο από τη καρδιά παρά από το μυαλό. Γι’ αυτό και κυριολεκτικά αυτό το βιβλίο κουβαλάει ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού μου… και εύχομαι πραγματικά να σας ταξιδέψει και εσάς σε έναν άλλο κόσμο όπως έκανε και με μένα. Ενώ κάθε φορά που θα το σκέφτεστε θα σας υπενθυμίζει πως μέσα από κάθε δυσκολία στη ζωή, όσο σκοτεινή και αν είναι, εσείς είστε αυτοί που θα οδηγήσετε τον εαυτό σας στο φως και μέσα από κάτι που φαίνεται καταστροφή, θα δημιουργήσετε κάτι όμορφο… και εκεί είναι που θα τα αλλάξετε όλα…

Η πρώτη μου διαφυγή ήταν και όταν γεννήθηκε ο πρώτος χαρακτήρας, Κόλιν Ρουτ. Μετά από αυτόν ακολούθησαν και όλοι υπόλοιποι σιγά σιγά. Όσο για τον παράλληλο κόσμο, δεν είμαι πολύ σίγουρη πως δημιουργήθηκε. Ίσως είναι μια κρυφή μου λαχτάρα να δω έναν κόσμο διαφορετικό…και δεν εννοώ οποιονδήποτε κόσμο…αλλά τον δικός μας.

Τώρα… θα σας δείξουμε μία σκηνή, η οποία είναι και αυτή που αλλάζει ολόκληρη τη ζωή της ηρωίδας μας, Άνια. Ένα χειροκρότημα για τη θεατρική ομάδα…
……………………………..

Εδώ αξίζει να αναφέρω πως όλα τα παιδιά, πολλά από τα οποία γνώρισα στις πρόβες, δέχτηκαν με χαρά να βοηθήσουν, παρόλο που ο χρόνος μας πίεζε και οι υποχρεώσεις τους ήταν πολλές. Θέλω να ξέρετε πως το εκτιμώ απίστευτα.

Συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια όμως και στους γονείς των παιδιών αυτών που μεγάλωσαν τέτοια αστέρια.

Κυρίες και κύριοι,

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά την κυρία Δέσποινα Σπυροπούλου, αλλά και τον κύριο Αθανάσιο Κάκο για τα υπέροχα λόγια τους.

Σας ευχαριστώ πολύ.


Σας εύχομαι ένα μαγικό ταξίδι στο Βωμό των Πέντε Βουνών.


Η θεατρική ομάδα του Άργους Ορεστικού παρουσίασε μια μικρού μήκους θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το βιβλίο «Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών» .


Η βραδιά έκλεισε με την υπογραφή βιβλίων από τη συγγραφέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την Παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου, ο πρόεδρος και η εισαγγελέας εφετών Περιφέρειας Κορυτσάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεοφύλακτος Ζυμπίδης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου, οι Αντιδήμαρχοι  και Δημοτικοί Σύμβουλοι Άργους Ορεστικού, ο πρόεδρος Πρωτοβάθμιάς εκπαίδευσης Καστοριάς, ο Πατήρ Πασχάλης, η παιδική φιλοζωική Άργους Ορεστικού καθώς και πολλοί εκπαιδευτικοί του νομού Καστοριάς.


...........................................................................................................

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε  στο καφέ Ζώγια (βιβλίο, τσάι & συμπάθεια) Κομνηνών 18 - Θεσσαλονίκη η εκδήλωση  παρουσίασης  του βιβλίου της KWANDRI «Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών».

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το μυθιστόρημα φαντασίας της KWANDRI «Ο Βωμός Των Πέντε Βουνών» (εκδόσεις iWrite).
  
Την εκδήλωση άνοιξε ο συγγραφέας Γεώργιος Ιωαννίδης (εκδότης της iWrite και ακολούθησε ο  Στέργιος Βλαχόπουλος (Κοινωνιολόγος, καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης) και τέλος η συγγραφέας KWANDRI.